TOIMITUSTAVAT

Toimitamme polkupyöriä ja tarvikkeita kaikkiin Euroopan maihin. Pyörätilausten toimitusaika Suomessa on noin 2-5 työpäivää riippuen tilausjonosta ja Eurooppaan noin 7-9 päivää. Jokainen tilaus toimitetaan seurantakoodin kanssa, jonka avulla tilauksen kulkua voi seurata.


Katso myös Pelago-jälleenmyyjät  Suomessa ja Euroopassa.

 

PELAGO PICK-UP POINT – TOIMITUS LÄHIMPÄÄN PYÖRÄKAUPPAAN

Uutena toimitustapana on Pelago Pick-Up Point – pyörän nouto kasattuna ja säädettynä lähimmältä Pelagon jälleenmyyjältä. Saat pyörän siis täysin ajokuntoisena ja valmiina, ja noutaessasi pyörää ajoasento säädetään sinulle sopivaksi.

 

Verkkokaupasta voi valita pyörän toimituksen suoraan Pelago Pick-Up Pointiin. Verkkokaupan kassalla syötetään ensin oma osoite, ja mikäli postinumeroalueelta löytyy Pelagon jälleenmyyjä, ilmestyy toimitustapa valikkoon. Esimerkiksi Turun postinumeroalueilla 20000–26999 on mahdollista valita pyörän toimitus Velotema-myymälään Turussa.


Kun pyörä tilataan paikallisesta myymälästä noudettavaksi, asiakas saa vahvistusviestin kun pyörä lähtee varastoltamme. Tämän jälkeen paikallinen myymälä on puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen kun pyörä on valmiina noudettavaksi.

 

Jos postinumeroalueeltasi ei löydy Pick-Up Pointia, kysy jos paikallinen pyöräkauppiaasi haluaa ryhtyä jälleenmyyjäksemme!

 

TOIMITUSHINNAT

Polkupyörät ja runkosetit

Suomi, toimitus Matkahuoltoon ILMAINEN
Suomi, toimitus Pick-up Pointiin ILMAINEN
Eurooppa* ILMAINEN

* ei koske Norjaa, Islantia ja Sveitsiä - näihin maihin toimituskulut ovat € 124,00.

Kaikki yli 150 € tilaukset toimitetaan ilmaiseksi EU:n sisällä.

 

Tarvikkeet, varusteet ja vaatteet*

Suomi € 5,00
Eurooppa € 20,00

* Yli 150 euron ostokset toimitetaan ilman postikuluja EU:n sisällä.

 

Polkupyörät toimitamme Matkahuollon välityksellä. Tarviketoimituksiin on valittavissa joko tilauksen noutaminen postista tai kotiinkuljetus. Kotiinkuljetus edellyttää puhelinnumeron syöttämisen asiakastietoihin, ja postin lähetti sopii puhelimitse asiakkaan kanssa toimitusajan tilaukselle.

 

Verkkokaupastamme ostetut tuotteet on myös mahdollista noutaa Kalevankadun myymälästämme. Tämä tapahtuu valitsemalla toimitustavaksi "nouto kaupalta" ostamisen yhteydessä.


Ulkomaisissa tilauksissa pyydämme huomioimaan, että asiakas vastaa itse kohdemaan mahdollisista tulli-, vero- ja muista maksuista.