TOIMITUSTAVAT

Toimitamme polkupyöriä ja tarvikkeita kaikkiin Euroopan maihin. Pyörätilausten toimitusaika Matkahuollolla Suomessa on noin 2-5 työpäivää ja DSV:llä Eurooppaan noin 7-9 päivää. Click & Collect -tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 1-2 viikkoa, ja Nouto Kalevankadulta -tilausten toimitusaika on tällä hetkellä noin 4 viikkoa. Toimitusaika voi myös vaihdella erikseen ilmoitettavan pyöräkohtaisen toimitusaikataulun mukaan. Jokainen tilaus toimitetaan seurantakoodin kanssa, jonka avulla tilauksen kulkua voi seurata.


Katso myös Pelago-jälleenmyyjät  Suomessa ja Euroopassa.

 

CLICK & COLLECT – TOIMITUS LÄHIMPÄÄN PYÖRÄKAUPPAAN

Click & Collect -toimitustavalla pyörän nouto kasattuna ja säädettynä onnistuu lähimmältä Pelagon Click & Collect -partnerilta. Saat pyörän siis täysin ajokuntoisena ja valmiina, ja noutaessasi pyörää ajoasento säädetään sinulle sopivaksi.

 

Verkkokaupasta voi valita pyörän toimituksen suoraan Pelagon Click & Collect -partnerille. Verkkokaupan kassalla syötetään ensin oma osoite, ja mikäli postinumeroalueelta löytyy Pelagon jälleenmyyjä, ilmestyy toimitustapa valikkoon. Esimerkiksi Turun postinumeroalueilla 20000–26999 on mahdollista valita pyörän toimitus Velotema-myymälään Turussa.


Kun pyörä tilataan paikallisesta myymälästä noudettavaksi, paikallinen myymälä on puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen kun pyörä on valmiina noudettavaksi.

 

Jos postinumeroalueeltasi ei löydy Click & Collect -partneria, kysy jos paikallinen pyöräkauppiaasi haluaa ryhtyä jälleenmyyjäksemme!

 

TOIMITUSHINNAT

  

Polkupyörät ja runkosetit

Suomi, toimitus Matkahuoltoon tai kotiinkuljetus  ILMAINEN
Suomi, Click & Collect ILMAINEN
Eurooppa* ILMAINEN

* ei koske Norjaa, Islantia ja Sveitsiä - näihin maihin toimituskulut ovat € 124,00.

Kaikki yli 150 € tilaukset toimitetaan ilmaiseksi EU:n sisällä.

 

Tarvikkeet, varusteet ja vaatteet*

Suomi € 5,00  TAI  KOTIINKULJETUS € 10,00
Eurooppa € 20,00

* Yli 150 euron ostokset toimitetaan ilman postikuluja EU:n sisällä.

 

Polkupyörät toimitamme Matkahuollon välityksellä. Tarviketoimituksiin on valittavissa joko tilauksen noutaminen Matkahuollosta tai kotiinkuljetus. Kotiinkuljetus edellyttää puhelinnumeron syöttämisen asiakastietoihin. Matkahuollon lähetti sopii puhelimitse asiakkaan kanssa toimitusajan tilaukselle.

 

Verkkokaupastamme ostetut tuotteet on myös mahdollista noutaa Kalevankadun myymälästämme. Tämä tapahtuu valitsemalla toimitustavaksi "nouto kaupalta" ostamisen yhteydessä.


Ulkomaisissa tilauksissa pyydämme huomioimaan, että asiakas vastaa itse kohdemaan mahdollisista tulli-, vero- ja muista maksuista.