Vuonna 2009 perustettu Pelago täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kutsuimme koolle vanhoja ja uusia kavereita vuosien varrelta ja teimme yhdessä pieniä yhteistyömallistoja.

Julkaisemme uusia mallistoja läpi vuoden, eli seuraa uutisia some-kanavistamme (Uutiskirje, Instagram, Facebook)

10 years of cycling with a message.

#pelagoxfriends

Kun toisen missiona on suojata takapuolia kuralta ja toinen varustaa pyörän kuin pyörän täyspitkillä lokasuojilla, mitäpä muuta voi odottaa kahden pohjoismaisen pyöräbrändin yhteistyöltä kuin kuraläppiä?

Etulokasuojia täydentävät kuraläpät pitävät varpaat kuivina ja mielialan korkeana sateesta huolimatta. Takana kuraläppä taas suojaa perässä tulevan kaverin kasvoja takarenkaasi roiskeilta.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää 10X-yhteistyöstä

Pelago x Ass Savers 10X Toetector kuraläppä eteen

Pelago x Ass Savers 10X Toetector kuraläppä eteen

Toetector-etukuraläppä toimii lokasuojan jatkeena. Se pitää varpaasi kuivempana ja pyöräsi paremmin suojattuna roiskeilta kurakelillä.

8 EUR OSTA

Pelago x Ass Savers 10X Brotector kuraläppä taakse

Pelago x Ass Savers 10X Brotector kuraläppä taakse

Brotector-takakuraläppä suojaa perässäsi tulevia takarenkaasi roiskeilta, jolloin he voivat paremmin ihastella kuraläpän Skåppis-kuvitusta.

9 EUR OSTA

 

Pelago ja yorkshirelainen Restrap juhlivat kymmenvuotissynttäreitään tekemällä rajoitetun erän suositusta Rando Bag -etutarakkalaukusta. Rando Bag on nyt ensimmäistä kertaa ikinä musta värin sijaan saatavilla laivastonsinisenä ja erityisellä Pelago x Restrap -merkillä. Laukkuja on saatavilla rajoitettu erä kahdessa eri koossa. Restrap x Pelago -magneettikiinnikkeillä lukitset Rando Bagin Commuter Front Rackiin helposti magneeteilla.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Pelago x Restrap 10X -yhteistyöstä.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää alkuperäisestä Pelago x Restrap -yhteistyöstä.

Pelago X Restrap 10X Rando Pyörälaukku

Pelago X Restrap 10X Rando Pyörälaukku

Juhlavuoden erikoisversio Restrap Rando Bag -etutarakkalaukusta laivastonsinisessä värissä ja erityisellä Pelago X Restrap -merkillä varustettuna. Vedenpitävistä materiaaleista 100% käsityönä Yorkshiressa Englannissa valmistettu laukku, joka on täydellinen matkakumppani ajoon kuin ajoon. Rajoitettu erä.

Loppuunmyyty

Commuter Front Rack

Commuter Front Rack

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukeva etutarakka retkeilyyn tai arkikäyttöön. Monipuoliset säätö- ja kiinnitysmahdollisuudet mahdollistavat myös sivulaukkujen käytön. Saatavilla kahdessa koossa, mustana ja kiillotettuna. Yhteensopiva useimpien 28" polkupyörien kanssa.

alk. 109 EUR OSTA

Pelago x Restrap mounting pieces

Restrap x Pelago magneettikiinnike

Restrap ja Pelago ovat kehittäneet yhteistyössä lisäosan, jolla Restrapin Rando laukun saa kiinnitettyä helposti Fidlock -magneettitekniikkaa käyttäen Pelagon Commuter etutarakkaan.

17 EUR OSTA

Sekä Pelagon että suomalaisen laukkuvalmistaja Kasperin perustamisen ajatuksena on ollut luoda käytännöllisiä, moderneja ja arkea helpottavia ratkaisuja jokapäiväiseen käyttöön, vuoden ympäri. Siinä missä Pelago tekee tätä pyörillä, haluaa Kasperi tehdä maailmasta paremman laukku kerrallaan valmistamalla tuotteita, jotka pysyvät ajankohtaisena ja käytettävyydeltään tinkimättömänä sesongista riippumatta.

Juhlavuoden kunniaksi Pelago ja Kasperi esittelevät uuden, päivitetyn version klassisesta olkalaukusta sekä pienen erikoiserän käytännöllisiä, kestäviä ja monikäyttöisiä yleislaukkuja: kompaktimpi A4 olkalaukku, tietokonetasku sekä lompakko. Laukkujen kaunis hunajan sävy on saatavilla ainoastaan Pelago x Kasperi -kokoelman tuotteissa. Lisäksi molemmissa olkalaukussa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut erikoishelat, jotka kestävät päivittäistä käyttöä vuosikausia.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää 10X-yhteistyöstä.

Pelago X Kasperi 10X Olkalaukku

Pelago X Kasperi 10X Olkalaukku

Pelagon ja Kasperin yhteistyössä suunnittelema klassinen ja tilava nahkalaukku, joka on suunniteltu pyöräilyyn sopivaksi. Käsintehty laukku on valmistettu Suomessa laadukkaasta kasviparkitusta naudan nahasta, joka kestää hyvin säätä ja kulutusta. Laukun kaunis hunajan sävy on saatavilla ainoastaan Pelago x Kasperi -kokoelman tuotteissa. Lisäksi laukussa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut erikoishelat.

Loppuunmyyty

Pelago X Kasperi 10X A4 Olkalaukku

Pelago X Kasperi 10X A4 Olkalaukku

Kasperin kompakti nahkainen olkalaukku, jossa päivittäiset tavarat kulkevat kätevästi mukana. Kaksi etutaskua. Laukku on käsintehty Suomessa kasviparkitusta naudannahasta. Uniikki hunajan sävy.

235 EUR OSTA

Pelago X Kasperi 10X Tietokonetasku

Pelago X Kasperi 10X Tietokonetasku

Kasperin Suomessa käsintehty nahkainen suojatasku maksimissaan 13” tietokoneille, tableteille ja asiakirjoille. Uniikki hunajan sävy.

145 EUR OSTA

Pelago X Kasperi 10X Lompakko

Pelago X Kasperi 10X Lompakko

Yksinkertainen ja toimiva nahkalompakko, jossa kuusi korttitaskua ja kätevä setelitasku. Tehty korkealaatuisesta kasviparkitusta nahasta, jonka kaunis hunajan sävy on saatavilla ainoastaan Pelago x Kasperi -kokoelman tuotteissa.

75 EUR OSTA

 

Lapset ovat tulevaisuus. Heille me joko tasoitamme tai tuhoamme tietä. Näytämme rakkaudellamme, huolenpidollamme ja inspiraatiollamme sekä teoillamme esimerkkiä pienimmillemme. VIMMA on miellyttävien, inspiroivien ja kestävien lastenvaatteiden valmistajana edelläkävijä Suomesta. Yrityksen sydämellinen perustaja Marjut on myös kuuden lapsen äiti, joka vaihtoi alaa kätilöstä yrittäjäksi.

VIMMA on tehnyt yhteistyömallistoja monen läheisen ystävänsä kanssa. Olemme ylpeitä siitä, että saamme liittyä tähän ystäväpiiriin ja julkaista VIMMAn kanssa yhteistyömalliston hassunhauskoilla designeilla, jotka on tehnyt maailmankuulu suunnittelija Linda Linko.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää 10X-yhteistyöstä.

Pelago X VIMMA Kiddo

Pelago X VIMMA Kiddo

Pelago X VIMMA Kiddo-lastenpyörä 4-6 vuotiaille lapsille. Mukana eläinaiheinen tarra-arkki, jonka on suunnitellut Linda Linko.

195 EUR OSTA

Pelago X VIMMA Kids T-shirt

Pelago X VIMMA Kids T-shirt

Strutsi- tai kissaprintillä varustettu lasten Pelago X VIMMA –t-paita, jonka on suunnitellut Linda Linko.

20 EUR OSTA

Pelago X VIMMA Ostrich T-Shirt

Pelago X VIMMA Ostrich T-Shirt

Pelago X VIMMA –t-paita aikuisille strutsiprintillä, jonka on suunnitellut Linda Linko.

40 EUR OSTA

Helsingin satama-alueen telakkamaisemista on lähtöisin myös vaatemerkki Makia, jonka pelkistetyssä ja rennossa tyylissä näkyy vuodet sataman ja meren äärellä. Tänä vuonna juhlistamme 90-luvun hämyisistä lumilautailureissuista alkanutta ystävyyttä jatkamalla vuonna 2013 julkaistua Fellowship-yhteistyöprojektia.

Pelago X Makia -yhteistyömallistoon kuuluu Makian klassikko Raglan-takki, jonka selässä heijastava Pelago-grafiikka. Hanko Street -malliin pohjautuva Fellowship-pyörä on Pelagon ja Makian näkemys modernista ja pelkistetystä kaupunkipyörästä. Lisäksi mallistosta löytyy musta Fellowship T-paita sekä kangaskassi.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää 10X-yhteistyöstä.

Pelago X Carhartt WIP 10X Sweatshirt

Pelago X Makia 10X Hanko Street

Pelagon ja Makian näkemys työkalumaisesta kaupunkipyörästä. Hanko Street -malliin pohjautuva pelkistetty ja moderni yksivaihteinen pyörä.

1195 EUR OSTA

Pelago X Makia 10X Raglan Takki

Pelago X Makia 10X Raglan Takki

Makian klassikko Raglan-takki, jonka selässä musta, heijastava Pelago-grafiikka. Rento kuoritakki vaihteleviin keleihin.

169 EUR OSTA

Pelago X Makia 10X Fellowship T-Paita

Pelago X Makia 10X Fellowship T-Paita

100% orgaanisesta puuvillasta valmistettu t-paita Pelago X Makia Fellowship -grafiikalla.

39 EUR OSTA

Pelago X Makia Kangaskassi

Pelago X Makia Kangaskassi

Tilava kangaskassi tummanharmaalla Pelago x Makia Fellowship -grafiikalla. Leveät ja tarpeeksi pitkät kahvat olalla kannettavaksi.

15 EUR OSTA

Vuonna 2016 teimme malliston vaatteita ja varusteita sekä kustomoidun pyörän yhteistyössä Carhartt WIP:n ja Mission Workshopin kanssa. Carhartt WIP:n juuret ovat työvaatteissa, mutta sittemmin Carhartt WIP on tullut osaksi katukulttuuria, joten yhteiselle projektillemme löytyi hyvä pohja. Tuo projekti vei meidät Helsingistä Pariisiin ja Bostonista San Franciscoon. Samalla kun muistelimme tuota tarinaa, teimme jälleen yhteistyössä muutaman klassisen Carhartt WIP -tuotteen malliston katukulttuurin ikoneista.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää 10X-yhteistyöstä.

Klikkaa tästä nähdäksesi koko alkuperäinen yhteistyömallisto, sen tarina ja video.

Pelago X Carhartt WIP 10X College

Pelago X Carhartt WIP 10X College

Ikoninen Carhartt WIP Chase -college Pelago 10X -logolla rinnassa ja Carhartt WIP -logolla vasemmassa hihassa.

75 EUR OSTA

Pelago X Carhartt WIP 10X Hoodie

Pelago X Carhartt WIP 10X Huppari

Carhartt WIP:n klassinen Chase-huppari Pelago 10X -logolla rinnassa ja Carhartt WIP -logolla vasemmassa hihassa.

85 EUR OSTA

Pelago X Carhartt WIP 10X Vest

Pelago X Carhartt WIP 10X Liivi

Pelago 10X -logolla varustettu Carhartt WIP Newton -liivi.

125 EUR OSTA

Pelago X Carhartt 10X Cap

Pelago X Carhartt WIP 10X Lippis

Villasekoitteinen Carhartt WIP Pembroke -lippis Pelago 10X -logolla ja Carhartt-kirjailulla.

45 EUR OSTA

Harva yritys uurastaa yhtä tärkeän tehtävän parissa kuin Pure Waste, joka haluaa mullistaa vaateteollisuuden ja tehdä tekstiilituotannon hukkatuotteiden hyödyntämisestä maailmanlaajuisen tavan. Myös me Pelagolla haluamme tehdä maailmasta vähän paremman paikan. On selvää, että meidän täytyy rajoittaa luonnonvarojen kulutusta. Pure Wasten laskelmien mukaan tekemällä nämä sata t-paitaa 100% kierrätetyistä materiaaleista uusien sijaan, voimme säästää noin neljännesmiljoona litraa vettä.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Pelago X Pure Wastesta.

Pelago X Pure Waste 10X T-Paita

Pelago X Pure Waste 10X T-Paita

Pelago 10X -selkäprintillä varustettu Pure Wasten t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä tekstiilistä.

39 EUR OSTA

Pelago X Pure Waste 10X Kangaskassi

Pelago X Pure Waste 10X Kangaskassi

Pure Wasten klassinen kangaskassi printeillä molemmin puolin. Kangaskassi on valmistettu 100% kierrätetystä puuvillasta.

15 EUR OSTA