PELAGO x RESTRAP

Pelago ja Restrap ylpeänä esittelevät kaikkien aikojen parhaan kuljetusratkaisun etutarakalle. Pelago ja englantilainen laukkuvalmistaja Restrap ovat hioneet kaksi rakastettua tuotettaan toimimaan saumattomasti yhdessä. Kehitystyön tuloksena syntyneiden Fidlock-magneettikiinnikkeiden avulla Restrap Rando Bag -laukut kiiinnittyvät Pelagon Commuter -etutarakoihin sekunneissa, ja tekevät tarakan kuljetuskapasiteetin hyödyntämisestä kätevämpää kuin koskaan. Vuonna 2010 perustettu Restrap on tunnettu laadukkaista pyöräilylaukuistaan, jotka valmistetaan edelleen 100% käsityönä Yorkshiressä Englannissa.
Katso muut Restrap tuotteemme Täältä.

Commuter Front Rack

Commuter Front Rack

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukeva etutarakka retkeilyyn tai arkikäyttöön. Monipuoliset säätö- ja kiinnitysmahdollisuudet mahdollistavat myös sivulaukkujen käytön. Saatavilla kahdessa koossa, mustana ja kiillotettuna. Yhteensopiva useimpien 28" polkupyörien kanssa.

99 EUR OSTA

Restrap Rando Bag

Restrap Rando Pyörälaukku

Restrapin Rando tarakkalaukku on täydellinen kumppani moneen käyttöön. Nopea pääsy kaikkiin taskuihin, nopea kiinnitys/irroitus Pelago Commuter tarakkaan, olkahihna. Laadukas ja vedenkestävä materiaali. Valmistettu 100% käsityönä Yorkshiressä, Englannissa.

alk. 168 EUR OSTA

Pelago x Restrap mounting pieces

Restrap x Pelago magneettikiinnike

Restrap ja Pelago ovat kehittäneet yhteistyössä lisäosan, jolla Restrapin Rando laukun saa kiinnitettyä helposti Fidlock -magneettitekniikkaa käyttäen Pelagon Commuter etutarakkaan.

17 EUR OSTA