Maksutavat

Pelagon verkkokaupassa voit maksaa useilla eri tavoilla. Maksutapoina käyvät luottokortit, verkkopankit, PayPal sekä Klarna Lasku tai Erämaksu. 

 

Luottokortit ja verkkopankit

 

Suomalaiset pankit: Nordea, OP-Pankki, Aktia, Sampo, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Tapiola Pankki ja Luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard)

Maksupalvelutarjoajat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana luottokortti- ja verkkopankkimaksuissa toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: +358 207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Klarna Lasku ja Erämaksu

 

Klarna laskulla ("Lasku") maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niistä.

• Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat
• Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta
• Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
• Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus
• Voit tarkastella laskujasi osoitteessa klarna.fi
• Voit hakea oikeutta maksaa lasku erissä

Maksuehdot

Klarna myöntää sinulle 14 päivän maksunlykkäyksen päivästä, jolloin ostamasi tuotteet lähetetään sinulle. Laskun eräpäivä ilmenee laskusta. Maksun myöhästyessä Klarna perii muistutusmaksun ja viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos erääntynyttä laskua ei maksumuistutuksesta huolimatta makseta, saatava voidaan siirtää perintätoimistolle perittäväksi, jolloin perintäkuluja voi syntyä. Katso lisätietoja Klarna Laskun maksuehdoista Klarnan sivuilta.

Luottokelpoisuuden tarkistaminen

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.

Laskun maksaminen joustavasti erissä

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että:

• Saat aina tuotteen kotiin ennen maksamista
• Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttisi tietoja
• Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

 

Kun olet saanut laskusi kotiin, voit koko laskun maksamisen sijaan hakea oikeutta maksaa lasku erissä Klarnan joustavan erämaksun ehtojen mukaan maksamalla vähemmän kuin laskussa ilmoitettu loppusumma. Klarna vahvistaa hakemuksesi lähettämällä sinulle luottosopimuksen, jonka mukaan voit jatkaa laskun maksamista erissä, joiden koon päätät itse. Klarna lähettää sinulle maksuohjeistuksen kuukausittain. Mikäli hakemustasi ei hyväksytä, Klarna ilmoittaa tästä sinulle. Jos lasku on jo erääntynyt tässä vaiheessa, Klarna asettaa uuden eräpäivän eikä alkuperäisen maksun viivästymisestä aiheudu sinulle maksuja. Lisätietoja Klarnan Joustavasta erämaksusta löydät Klarnan sivuilta.


Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja. Voit lukea lisätietoa luotosta täältä.

 

PayPal

PayPalin kuluttajansuoja

Jos et sinusta riippumattomista syistä saa ostamaasi tuotetta, tai se ei vastaa myyjän antamaa kuvausta, PayPalin kuluttajansuoja voi hyvittää sinulle tuotteen kokonaishinnan ja toimituskulut. PayPalin kuluttajansuoja on voimassa PayPalilla maksettaessa. 

 

Lue lisää PayPalin kuluttajansuojasta ja muista ehdoista.