Maksutavat

Pelagon verkkokaupassa voit maksaa useilla eri tavoilla. Maksutapoina käyvät luottokortit, verkkopankit ja PayPal.

 

Luottokortit ja verkkopankit

 

Suomalaiset pankit: Nordea, OP-Pankki, Aktia, Sampo, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Tapiola Pankki ja Luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard)

Maksupalvelutarjoajat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana luottokortti- ja verkkopankkimaksuissa toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: +358 207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

PayPal

PayPalin kuluttajansuoja

Jos et sinusta riippumattomista syistä saa ostamaasi tuotetta, tai se ei vastaa myyjän antamaa kuvausta, PayPalin kuluttajansuoja voi hyvittää sinulle tuotteen kokonaishinnan ja toimituskulut. PayPalin kuluttajansuoja on voimassa PayPalilla maksettaessa. 

 

Lue lisää PayPalin kuluttajansuojasta ja muista ehdoista.