Kantakaupungin pyörähuolto

Kalevankadun myymälän vieressä sisäpihalla sijaitsee Kantakaupungin pyörähuolto, jossa huollamme kaikenmerkkisiä polkupyöriä. Huoltoaikaa ei tarvitse varata etukäteen, vaan pyörän voi tuoda suoraan huoltoon ilman ajanvarausta. Huolto on auki arkisin kello 11-18.  

 

Kalevankatu 32, sisäpiha
00100 Helsinki
puh. 045 804 9303
huolto@pelago.fi

 

Huoltopaketit 

 

 

Erityiskyselyt voi soittaa numeroon 045 804 9303 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen huolto@pelago.fi.


Ensihuolto: Pyörän kaikki pultit ja mutterit käydään läpi. Kaikki pinnat kiristetään ja kiekot rihdataan. Vaihteet ja jarrut säädetään. Pyörä puhdistetaan. Ketju puhdistetaan ja öljytään. Renkaat pumpataan.Ensihuolto voidaan tehdään noin 200km-300km ajetuille pyörille.


Pikahuolto: Pyörän kaikki pultit ja mutterit käydään läpi. Vaihteet ja jarrut säädetään. Pyörä puhdistetaan. Ketju puhdistetaan ja öljytään. Renkaat pumpataan.

 

Kuntohuolto: Pyörän kaikki pultit ja mutterit käydään läpi. Kiekot suoristetaan. Vaihteet ja jarrut säädetään. Pyörä puhdistetaan. Ketju puhdistetaan ja öljytään. Renkaat pumpataan.

 

Huom. Pyörän ilmainen varastointi seitsemän päivää noutoilmoituksesta. Tämän jälkeen varastointimaksu on € 5,00 / päivä. Huoltojen hinnat sisältävät työn osuuden kuluvien osien vaihdosta. Hinnat eivät sisällä vaihdettavia osia.

Ensihuolto uuden pyörän ostajalle

Ensihuollon tarjoamme puoleen hintaan uuden pyörän oston yhteydessä. Ensihuolto tulee suorittaa noin 200-300km ajon jälkeen ja viimeistään 6 kuukautta pyörän ostosta. Tätä vanhempiin pyöriin suoritetaan huolto normaalin huoltohinnaston mukaan.

Milloin pyörä huoltoon?

Suosittelemme pyörän huollattamista vähintään kerran vuodessa, ja kovassa käytössä olevat pyörät kannattaa huoltaa useamminkin. Pyörän eri komponentit pysyvät paremmassa kunnossa määräajoin toistuvilla huolloilla ja tarkastuksilla, ja tällä estetään osien vakavampi rikkoontuminen. Talvikäytössä olevat pyörät voi tuoda esimerkiksi kuntohuoltoon ja talvi/kesärenkaiden vaihtoon rengaskauden vaihtuessa.

 

Jos epäilet että pyörässä on korjattavaa, kannattaa tulla näyttämään pyörää Kalevankadun liikkeessämme. Käymme pyörän läpi ja annamme hinta-arvion mahdollisista korjauksista. Lähtökohtaisesti pyörän tulisi olla täysin hiljainen lukuunottamatta vaihteista ja ketjusta kuuluvaa ääntä - mikäli pyörästä alkaa kuulua poikkeavia ääniä, kannattaa tuoda se tarkistettavaksi.

 

Pelago on tarkoitettu kestämään, ja hyvin huollettu pyörä on yhtä kuin uusi vaikka se olisi kuinka vanha tahansa.