Polkupyörän ostaminen

Pelago-pyörän ostaminen on helppoa ja yksinkertaista. Kun suunnittelet pyörän ostoa, suosittelemme lämpimästi että käännyt jälleenmyyjiemme tai Helsingissä sijaitsevan myymälämme puoleen. Jälleenmyyjiltämme saat parhaan tietotaidon ja osaamisen oikean pyörän valintaa varten, ja jälleenmyyjiemme kautta myös pyörän huollot on parasta hoitaa. Myyjäliikkeillämme on pyörävalikoimamme esillä, ja oikean mallin puuttuessa myyjä pystyy tilaamaan meiltä sen nopeassa aikataulussa. 

 

Jos lähelläsi ei ole Pelagon jälleenmyyjää, kannattaa kysyä lähipyöräkaupastasi mikäli he haluaisivat ryhtyä Pelagon jälleenmyyjäksi. Olemme varmoja, ettei kumpikaan teistä kadu tätä ratkaisua.


Jos kuitenkin tuntuu siltä ettei Pelagoja löydy lähialueeltasi, voit aina tilata pyörän suoraan verkkokaupastamme.

 

Ostaminen verkkokaupastamme

Pelagon oma verkkokauppa toimittaa pyöriä kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan. Toimituskulut ovat ilmaiset Suomeen ja EU-maihin yli 150€ tilauksille. Alle 150€ tilaukset Suomeen maksavat 5 euroa ja EU-maihin 20 euroa. Katso tilauskohtaiset postitusvaihtoehdot ostoskorista.


Kun pyörän tilaa verkkokaupastamme Suomessa, se toimitetaan laatikossa Matkahuollon välityksellä lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan, tai uutena toimitustapana voit tilata myös pyörän ajovalmiiksi kasattuna paikalliseen pyöräkauppaasi. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa pyörän kasaamisessa, säätämisessä ja hyvän ajoasennon löytämisessä.

 

Suomesta ulkomaille toimitettavat pyörät toimitetaan laatikossa, mutta nekin ovat lähes valmiiksi kasattuja eikä niiden saattaminen ajonkuntoon ole vaikeaa. 


Jos epäröit pyörän koon suhteen, lue läpi lyhyt oppaamme pyörän koon valinnasta. Voit katsoa tarkempia tietoja toimituskuluista ja toimitusajoita täältä.

 

Ostosten peruutus ja palautus

Jos et ole tyytyväinen pyörääsi tai se on väärän kokoinen, voit palauttaa tai vaihtaa sen veloituksetta 14 päivän sisällä vastaanottamisesta. Ota meihin yhteyttä niin katsotaan miten asia on parasta hoitaa. Otamme myös vastaan kaikenlaista palautetta - hyvää tai huonoa. Se auttaa meitä toimimaan tulevaisuudessa entistä paremmin.

 

Kysy lisää

Täältä löydät yhteystietomme, jos sinulla on mitä tahansa asiaa.