Uudet Pyörät

uudet pyörät

HYVÄ PYÖRÄ, PAREMPI MENO
Oletko miettinyt millä ajat kaupungissa? Hyvällä pyörällä liikut nopeasti ja huolettomasti. Pelago on suomalainen yritys, joka valmistaa hyvin suunniteltuja, toimivia ja kestäviä pyöriä sekä varusteita paremman pyöräilykokemuksen mahdollistamiseksi. Tuotteemme on tehty palvelemaan tarkoitusta. Tutustu koko mallistoomme.

ALKAEN 35,27/KK
Meiltä voit hankkia uuden pyörän kätevästi myös osamaksulla. Esim 24 kk aikana maksat 650,00 euron arvoisesta pyörästä 35,27/kk, mutta voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa. Katso lisätietoa maksutavoista.

pelago-bicycles-front-view

KOEAJA LÄHIMMÄSSÄ PYÖRÄKAUPASSASI
Eron huomaat kokeilemalla. Pääkaupunkiseudulla palvelemme Helsingin kantakaupungissa, jossa voit tutustua koko mallistoon. Myymälän yhteydessä toimii myös huoltopiste kaikenlaisille pyörille.

Muualla Suomessa löydät Pelago-kauppiaan Turusta, Tampereelta, Seinäjoelta, Oulusta, Rovaniemeltä, Hämeenlinnasta, Joensuusta, Karjaalta, Kotkasta, Kokkolasta, Kuopiosta, Mikkelistä, Raumalta, Salosta, Jyväskylästä ja Vaasasta. Katso myymälöiden tarkemmat osoite- ja yhteystiedot.

pelago-store-window2

SHAREShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someone