Good Bikes for better life

Pelago bicycles

Pelagon monipuolinen pyörämallisto kattaa pyöräilijän perustarpeet arkiajosta retkeilyyn.

Mallisto koostuu neljästä kategoriasta, jotka auttavat oman pyörän löytämisessä. Archetype-pyörät ovat klassisia kaupunkipyöriä nahkasatuloineen. Street-mallit ovat puolestaan riisutumpia katupyöriä, joissa laadukas CrMo-runko ja hydrauliset levyjarrut. Outbackit ovat monipuolisia retkipyöriä, joissa laaja skaala vaihteita ja Commutereissa yhdistyy kaikki olennainen ja vakiona lisäksi dynamovalot.

Commuter-malliston pyörät on varusteltu vaativaan käyttöön työmatkoilla ja kaupungissa. Tehokkaat dynamovalot, laadukkaat osat ja levyjarrut tekevät pyöristä luotettavia työkaluja jokapäiväiseen käyttöön.

Pelago Airisto Commuter

Airisto Commuter

2021-malli saatavilla nyt!

Monipuolinen työmatkapyörä, joka korvaa helposti muut kulkuvälineet. Rento ajoasento ja laadukkaat Shimano Alfine 8 -napavaihteet huolehtivat siitä, että voit keskittyä olennaiseen. Kirkkaat dynamovalot ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut tekevät kaupunkiajoista vaivatonta ja turvallista.

1595 EUR 
OSTA

Pelago Hanko Commuter

Hanko Commuter

2021-malli saatavilla nyt!

Huippuunsa hiottu vaihtoehto autolle tai julkiselle liikenteelle. Pysty ajoasento ja Shimano Alfine 8 -napavaihteet tuovat mukavuutta kaupunkiajoon. Automaattiset dynamovalot edessä ja takana sekä hydrauliset levyjarrut tekevät matkasta turvallisen säällä kuin säällä.

1595 EUR 
OSTA

Testattu maanteillä, metsäpoluilla ja loskassa. Outback-malliston pyörät on suunniteltu täyttämään vaativan kuskin tarpeet kaikissa tilanteissa. Nauti sellaisenaan tai varusta tarakoilla, ja polkaise retkeilyvarusteet mukanasi arjen kiireiden ulottumattomiin.

Pelago Airisto Outback

Airisto Outback

2021-malli saatavilla nyt!

Monikäyttöinen arki- ja retkeilypyörä Airisto Outback 1x10-vaihteistolla ja hydraulisilla levyjarruilla vie sinut urbaaneista ympyröistä sponttaaneille työpäivän jälkeisille tai viikonloppuseikkailuille tyylillä.

1295 EUR 
OSTA

Pelago Hanko Outback

Hanko Outback

Uusi 2021-malli saatavilla nyt!

Retkiversio monikäyttöisestä Hangosta. Karkeasti kuvioidut renkaat toimivat myös päällystetyn tien loputtua, ja aktiivinen ajoasento on mukava pitkillä matkoilla. Laajavälityksinen ja helppokäyttöinen 1x10-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta ajoon vaihtelevassa maastossa ja silloin, kun pyörä on lastattu retkeilyvarusteilla.

1295 EUR 
OSTA

Pelago Stavanger Outback

Stavanger Outback

Rajoitettu erä 2021 malleja ennakkotilattavissa nyt!

Luotettava pitkien ja tiettömien taipaleiden seikkailupyörä, joka etenee vakaasti olosuhteista välittämättä. Ketterä ja monipuolinen retkikumppani työmatkoilta hiekkapoluille. Leveät renkaat vaimentavat kulkua ja rullaavat kevyesti myös epätasaisessa maastossa.

1795 EUR 
OSTA
Pelago Street Series

Nopeiden kaupunkipyörien uusi sukupolvi. Pelkistetyn yksinkertaisissa Street-malliston pyörissä on huomioitu kaikki olennainen kaupunkiajoa varten.

Pelago Hanko Street

Hanko Street

Yksivaihteisen helppoutta yksinkertaisen hienossa ja kovaan ajoon tarkoitetussa paketissa. Jokapäiväiset ajot taittuvat kepeästi alustalla kuin alustalla ja hydrauliset levyjarrut pysäyttävät turvallisesti satoi tai paistoi.

995 EUR
OSTA
Pelago Archetype Series

Kaupunkipyöräilyn konstailemattomat klassikot. Archetype-malliston pyörissä on mukava, ryhdikkäämpi ajoasento. Pyörät soveltuvat hyvin arkikäyttöön ja lyhyemmille etapeille.

Pelago Brooklyn

Brooklyn

Suosittu, klassisen kaunis arkipyörä, jossa on ryhdikäs ajoasento. Vahva ja kevyt teräsrunko ja laadukkaat Shimanon napavaihteet tekevät pyörästä luotettavan kumppanin. Vakaa ajaa, rullaa kevyesti. Saatavilla monia eri väri- ja vaihdevaihtoehtoja.

Alk. 795 EUR OSTA

Pelago Bristol

Bristol

Perinteisen kaupunkipyörän arkkityyppi. Ajattoman tyylikäs pyörä, jossa ryhdikäs ajoasento ja vahva teräsrunko. Vakaa ja rauhallinen ajotuntuma, jolla hoituu arkiajot ja työmatkat kiireettömästi.

Alk. 795 EUR OSTA

Pelago Capri

Capri

Siro ja ketterä kaupunkipyörä, jossa on maantiepyörän herkkyyttä siviilipukeissa. Rento ajoasento ja kevyt ohjattavuus tekevät pyörästä kepeän ajaa. Capri on myös palkittu muotoilunsa puolesta ja valittu Designmuseon kokoelmaan osana suomalaista nykymuotoilua ja tulevaisuuden klassikoita.

995 EUR OSTA

Saatavuus ja tilaaminen

Pyöriä, joita on saatavilla nyt, voi tilata normaalisti verkkokaupasta tai kysyä lähimmältä Pelago-kauppiaalta. Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai palautetta, niin ota vapaasti yhteyttä. Autamme mielellämme.

Muista tutustua myös lisävarusteisiimme ja vaatemallistoomme.

webshop@pelagobicycles.com
+358451616847