Good Bikes for better life

Pelago bicycles

Pelagon monipuolinen pyörämallisto kattaa pyöräilijän perustarpeet arkiajosta retkeilyyn.

Mallisto koostuu neljästä kategoriasta, jotka auttavat oman pyörän löytämisessä. Archetype -pyörät ovat klassisia kaupunkipyöriä nahkasatuloineen. Street -mallit riisutumpia katupyöriä, joissa laadukas CrMo runko ja hydrauliset levyjarrut. Outbackit monipuolisia retkipyöriä, joissa laaja skaala vaihteita ja Commutereissa yhdistyy kaikki olennainen ja vakiona lisäksi napadynamovalot.

Pelago Archetype Series

Kaupunkipyöräilyn konstailemattomat klassikot. Archetype-malliston pyörissä on mukava, ryhdikkäämpi ajoasento. Pyörät soveltuvat hyvin arkikäyttöön ja lyhyemmille etapeille.

Pelago Brooklyn

Brooklyn

Suosittu, klassisen kaunis arkipyörä, jossa on ryhdikäs ajoasento. Vahva ja kevyt teräsrunko ja laadukkaat Shimanon napavaihteet tekevät pyörästä luotettavan kumppanin. Vakaa ajaa, rullaa kevyesti. Saatavilla monia eri väri- ja vaihdevaihtoehtoja.

Alk. 675 EUR OSTA

Pelago Bristol

Bristol

Perinteisen kaupunkipyörän arkkityyppi. Ajattoman tyylikäs pyörä, jossa ryhdikäs ajoasento ja vahva teräsrunko. Vakaa ja rauhallinen ajotuntuma, jolla hoituu arkiajot ja työmatkat kiireettömästi.

Alk. 675 EUR OSTA

Pelago Capri

Capri

Siro ja ketterä kaupunkipyörä, jossa on maantiepyörän herkkyyttä siviilipukeissa. Rento ajoasento ja kevyt ohjattavuus tekevät pyörästä kepeän ajaa. Capri on myös palkittu muotoilunsa puolesta ja valittu Designmuseon kokoelmaan osana suomalaista nykymuotoilua ja tulevaisuuden klassikoita.

995 EUR OSTA
Pelago Street Series

Nopeiden kaupunkipyörien uusi sukupolvi. Pelkistetyn yksinkertaisissa Street-malliston pyörissä on huomioitu kaikki olennainen kaupunkiajoa varten.

Pelago Airisto Street

Airisto Street

Uusi kevyt ja urheilullinen kaupunkipyörä, joka soveltuu sekä arkiajoon että kuntoiluun. Shimanon 1x9 vaihteet tehostavat ajoa, ja hydrauliset levyjarrut toimivat vaihtelevissa olosuhteissa. Aktiivinen ajoasento on mukava kaupungissa sekä hieman pidemmilläkin matkoilla.

995 EUR
OSTA

Pelago Hanko Street

Hanko Street

Päivitetty versio yksivaihteisesta arkipyörästä. Pelkistetty malli, jonka reilu rengastila, hydrauliset levyjarrut ja kasettinapa tekevät pyörästä monikäyttöisen ja muuntautumiskykyisen.

995 EUR
OSTA

Commuter-malliston pyörät on varusteltu vaativaan käyttöön työmatkoilla ja kaupungissa. Tehokkaat napadynamovalot, laadukkaat osat ja levyjarrut tekevät pyöristä luotettavia työkaluja jokapäiväiseen käyttöön.

Pelago Airisto Commuter

Airisto Commuter

Monipuolinen työmatkapyörä, joka korvaa helposti muut kulkuvälineet. Rento ajoasento ja laadukkaat Shimano Alfine 8 -napavaihteet huolehtivat siitä, että voit keskittyä olennaiseen. Kirkkaat napadynamovalot ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut tekevät kaupunkiajoista vaivatonta ja turvallista.

1575 EUR 
OSTA

Pelago Hanko Commuter

Hanko Commuter

Huippuunsa hiottu vaihtoehto autolle tai julkiselle liikenteelle. Rento ajoasento ja laadukkaat Shimano Alfine 8 -napavaihteet huolehtivat siitä, että voit keskittyä olennaiseen. Kirkkaat napadynamovalot ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut tekevät kaupunkiajoista vaivatonta ja turvallista.

1575 EUR 
OSTA

Pelago Stavanger Commuter

Stavanger Commuter

Kattavasti varusteltu pitkien välimatkojen retkipyörä, joka soveltuu myös päivittäiseen liikkumiseen kaupungissa. Suunniteltu säilyttämään vakaat ajo-ominaisuutensa myös kuormattuna. Pitkien lokasuojiensa ja reilun rengastilansa ansiosta Stavanger on myös suosittu valinta ympärivuotiseen käyttöön.

1795 EUR 
OSTA

Testattu maanteillä, metsäpoluilla ja loskassa. Outback-malliston pyörät on suunniteltu täyttämään vaativan kuskin tarpeet kaikissa tilanteissa. Nauti sellaisenaan tai varusta tarakoilla, ja polkaise retkeilyvarusteet mukanasi arjen kiireiden ulottumattomiin.

Pelago Airisto Outback

Airisto Outback

Pyöräretkeilyyn soveltuva Airisto Outback on luotettava kulkuväline myös vaativassa arkikäytössä. Karkeakuvioiset renkaat vaimentavat tien epätasaisuuksia, ja hydrauliset levyjarrut ovat tehokkaat vaihtelevissa olosuhteissa. Aktiivinen ajoasento on mukava sekä kaupungissa että pitkillä matkoilla.

1355 EUR 
OSTA

Pelago Hanko Outback

Hanko Outback

Retkiversio monikäyttöisestä Hangosta. Karkeasti kuvioidut renkaat toimivat myös päällystetyn tien loputtua, ja aktiivinen ajoasento on mukava pitkillä matkoilla. Laajavälityksinen 2x10 vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta ajoon vaihtelevassa maastossa ja silloin, kun pyörä on lastattu retkeilyvarusteilla.

1355 EUR 
OSTA

Pelago Stavanger Outback

Stavanger Outback

Luotettava pitkien ja tiettömien taipaleiden seikkailupyörä, joka etenee vakaasti olosuhteista välittämättä. Ketterä ja monipuolinen retkikumppani työmatkoilta hiekkapoluille. Leveät renkaat vaimentavat kulkua ja rullaavat kevyesti myös epätasaisessa maastossa.

1595 EUR 
OSTA

Saatavuus ja tilaaminen

Pyöriä, joita on saatavilla nyt, voi tilata normaalisti verkkokaupasta tai kysyä lähimmältä Pelago-kauppiaalta. Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai palautetta, niin ota vapaasti yhteyttä. Autamme mielellämme.

Muista tutustua myös lisävarusteisiimme ja vaatemallistoomme.

webshop@pelagobicycles.com
+358451616847