Kaupunkipyörät

Bristol ja Brooklyn ovat ajattomia, kevyesti rullaavia kaupunkipyöriä, joissa on ryhdikäs ajoasento.

Kevyet aktiivipyörät

Capri ja San Sebastian ovat kevyitä ja virtaviivaisia pyöriä. Ne sopivat sekä urbaaniin katuajoon ja hieman pidempien etäisyyksien taittamiseen.

Monikäyttöpyörät

Airisto ja Hanko ovat monipuolisia moderneja hybridejä, joissa on levyjarrut. Pyörissä yhdistyy hyvät tekniset ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu. Ympärivuotiseen käyttöön.

Maantiepyörät

Saimaa, Stavanger ja Sibbo sopivat nopeampaan pyöräilyyn ja seikkailulle tien kunnosta riippumatta.

Perinteiset kaupunkipyörät

Bristol ja Brooklyn ovat mallistomme peruspilarit. Yksinkertaiset perinteiset pyörät, joissa mukava pysty ajoasento, napavaihteet ja jalkajarru. Pyörät sopivat erinomaisesti lyhyille kaupunkimatkoille.

Brooklyn Hinta alkaen 650,00 €

Suosittu, klassisen kaunis käyttöpyörä, jossa mukava ajoasento ja kevyesti rullaavat pistosuojatut renkaat. Helppo ohjattavuus, ruostesuojattu ketju, aito nahkasatula. Kolme väriä ja vaihdevariaatiota. Kattava lisävarustevalikoima.

Bristol Hinta alkaen 650,00 €

Perinteisen kaupunkipyörän arkkityyppi. Ryhdikäs ajoasento, kestävät tuplavallivanteet ja pistosuojatut renkaat. Sinkityt lokasuojat, joissa tukevat aisat. Kaksi kokoa ja kolme vaihdevariaatiota. Kattava lisävarustevalikoima.


Kevyet aktiivipyörät

Capri ja San Sebastian ovat kevyitä ja virtaviivaisia pyöriä. Ne sopivat sekä urbaaniin katuajoon, mutta myös nopeammille tai pidemmille matkoille.

Capri 3 995,00 €

Siro ja ketterä mixte-runkoinen pyörä kaupunkiin ja aktiivipyöräilyyn. Maantiepyörän herkkyyttä siviilipukeissa. Kaunis väri, harkitut yksityiskohdat. Päivittäiseen käyttöön ja viikonlopun rientoihin ympäri kaupunkia. 3-vaihdetta, hyvin rullaavat pistosuojatut renkaat, tuplaohennettu CrMo-runko, täyspitkät lokasuojat ja vannejarrut.

San Sebastian Hinta alkaen 1150,00  735,00 €

Kompakti ja kevyt katupyörä, joka pohjaa ratapyörän geometriaan. Järkipyöräksi konvertoitu laite kaupunkiym- päristöön ja aktiivipyöräilyyn. Tuplaohennettu CrMo-runko, nahkasatula ja täyspitkät alumiinilokasuojat.

San Sebastian Street 895,00 €

Riisuttu työkalu perustarpeisiin ratapyörän sähäkällä geometrialla. Kevyt, nopea, yksinkertainen. Yönsininen CrMo-runko ja mustat komponentit. Pistosuojatut maantiepyörän renkaat.


Monikäyttöpyörät

Airisto ja Hanko ovat levyjarrullisia monikäyttöpyöriä, joissa on rento mutta tasapainoinen ajoasento. Nämä pyörät ovat moderneja hybridipyöriä, joissa yhdistyy tekniset ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu.

Airisto Commuter 1550,00 €

Erittäin monipuolinen matalarunkoinen hybridi, joka on suunniteltu erityisesti aktiivipyöräilyyn ja työmatkoille kaikissa olosuhteissa. 8-vaihteinen napavaihteisto, hyvin rullaavat pistosuojatut renkaat, tuplaohennettu CrMo-runko ja levyjarrut.

Hanko Commuter 1550,00 €

Erittäin monipuolinen hybridipyörä, joka on suunniteltu erityisesti aktiivipyöräilyyn ja työmatkailuun kaikissa olosuhteissa. 8-vaihteinen napavaihteisto, hyvin rullaavat pistosuojatut renkaat, tuplaohennettu CrMo-runko ja levyjarrut.

Airisto Outback 1295,00 €

Monipuolinen matalarunkoinen hybridipyörä, jossa on otettu huomioon aktiivisempi ajo. Suunniteltu erityisesti retkeilyyn kaupungissa sekä maastossa. 2X10 vaihdesarja, hyvin rullaavat pistosuojatut renkaat, tuplaohennettu CrMo-runko ja levyjarrut.

Hanko Outback 1295,00 €

Monipuolinen hybridipyörä, jossa on otettu huomioon aktiivisempi ajo. Suunniteltu erityisesti retkeilyyn kaupungissa sekä maastossa. 2X10 vaihdesarja, hyvin rullaavat pistosuojatut renkaat, tuplaohennettu CrMo-runko ja levyjarrut.

Hanko 1X9 1095,00  995,00 €

Pätevä keski- ja pitkämatkan ajoon soveltuva pyörä ympäri- vuotiseen aktiivikäyttöön. Kevyt ja käytännöllinen järkipyörä, jossa ryhdikäs ajoasento, levyjarrut ja ulkovaihteet. Persoonallinen robusti maalipinta. Pistosuojatut renkaat.


Maantie- ja matkapyörät

Saimaa, Stavanger ja Sibbo ovat Pelago-malliston nopeimmat pyörät. Ripeään taajamapyöräilyyn, brevet- ajoihin tai maantielenkeille. Asfaltille, hiekalle, lumelle tai syksyiselle cyclocross-polulle.

Stavanger 1795,00 €

Monikäyttöinen pyörä työmatkoille, retkeilyyn ja maanteille. Tuplaohennettu CrMo-runko, levyjarrut, Brooks-nahkasatula, Shimano 105 -osasarja, täyspitkät lokasuojat. Luotettava kumppani aktiivikuskille. Myös rouheammille poluille.

Brooks 150th
anniversary Stavanger
2495,00 €

Kuparoidulla etuhaarukaalla ja mustilla komponenteille varustettu Stavanger on juhlajulkaisu Brooksin 150 vuoden taipaleen kunniaksi. Pyörä soveltuu hyvin niin työmatkailuun, retkeilyyn kuin poluilla ajeluunkin. Rajoitettu 15 kappaleen erä.

Sibbo 1995,00  1695,00 €

Levyjarrullinen kompakti maantie- ja cyclocross -pyörä nopeaan ajoon kaikille teille. Jäykkä, tuplaohennettu Columbus Thron -runko ja Shimano 105 -osasarja.

Saimaa 1695,00  1275,00 €

Nopeaan työmatka-ajoon, ympärivuotiseen arkiharjoitteluun ja kevyeen maantieretkeilyyn soveltuva pyörä. Levyjarrut, tuplaohennettu CrMo-runko ja Shimano Tiagra -osasarja. Myös pienikokoisille.