AVOIMET TYÖPAIKAT


Online myyntipäällikkö

Etsimme hyvää tyyppiä vetämään ja kehittämään meidän nettikauppaa ja ohjaamaan sitä kansainvälisillä vesillä.

Olet kiinnostunut nettisaiteista, ymmärrät designin ja viestinnän päälle ja ennen kaikkea tiedät mikä tuottaa tulosta. Analytiikka on sinulle tuttu juttu, sinulla on näkemystä arvioida mikä toimii ja osaat tehdä tarvittavia toimia sen eteen. Ymmärrät ja osaat peruskoodia ja tiedät miten saada asioita toteutettua pienelläkin budjetilla.

Viihtyäksesi meillä olet vähintään kiinnostunut pyöräilystä ja pyöristä, sillä tiimityö on keskeisessä roolissa, sillä sivustomme toimii samalla sekä jälleenmyyjien portaalina että oman myymälän tukijalkana.

Tarjoamme rennon ja innostuneen työympäristön. Työkorvauksesi koostuu peruspalkasta ja tulosperusteisesta bonuksesta. Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse 28.1.2018 mennessä Timo Hyppöselle osoitteeseen: timo@pelagobicycles.com.Pyörämekaanikko

Haemme osa-aikaista mekaanikkoa maaliskuun alusta Helsingin kantakaupungissa sijaitsevaan pyörähuoltoomme. Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti:
- pyörien huolto ja varustelu
- pyörien kasaaminen rungoista ja komponenteista
- lisäksi yleiset siisteyteen ja järjestykseen liittyvät tehtävät sekä tarvittaessa muut työt.

Työaika on kaupan aukiolojen puitteissa. Työtä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olet reipas, tarkka, oma-aloitteinen, nopea omaksumaan uusia asioita ja sopeutuvainen nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Toivomme, että sinulla on kokemusta pyörähuollosta ja/tai pyörien kasaamisesta sekä yleisesti hyvät mekaanikon taidot ja teknisten ongelmien ratkaisukykyä. Tietotekniikan hyvä hallinta ja kielitaidoista plussaa Työ on ajoittain melko raskasta ja kiireistä, joten kohtuullinen fyysinen kunto on toivottavaa. Raskaan työn vastapainoksi tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön ja mukavan työyhteisön. Palkkaus kaupan alan TES:iä soveltaen.

Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse myymäläpäällikkö Kaisa Pohjapellolle osoitteeseen kaisa@pelagobicycles.comPyörämyyjä

Haemme osa-aikaista myyjää kesäksi Helsingin kantakaupungissa sijaitsevaan myymäläämme. Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti:
- Pyörien ja varusteiden myyminen
- Pyörien myyntikunnostaminen ja pienet asennustyöt
- Yleiset siisteyteen ja järjestykseen liittyvät tehtävät sekä tarvittaessa muut työt.

Työaika on kaupan aukiolojen puitteissa. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olet iloinen, reipas, tarkka, oma-aloitteinen, nopea omaksumaan uusia asioita ja sopeutuvainen nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Toivomme, että sinulla on kokemusta myyjän töistä ja ymmärrystä polkupyöristä. Tietotekniikan hyvä hallinta ja kielitaidoista plussaa. Työ on ajoittain melko raskasta ja kiireistä. Raskaan työn vastapainoksi tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön ja mukavan työyhteisön. Palkkaus kaupan alan TES:iä soveltaen.

Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse myymäläpäällikkö Kaisa Pohjapellolle osoitteeseen kaisa@pelagobicycles.comKokoonpanotyöntekijä Jätkäsaaren tuotanto- ja varastotiloihin

Haemme henkilöä kokoonpanoon ja varastotöihin maaliskuun alusta Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseviin tuotantotiloihimme määräaikaiseen työsuhteeseen kauden ajaksi.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti polkupyörien myyntikunnostaminen ja varustelu sekä muut varasto- ja logistiikkatehtävät. Työaika on pääosin arkisin klo 8.30-16.30, kiireellisimpinä aikoina työtä on mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olet reipas, tarkka, oma-aloitteinen, nopea omaksumaan uusia asioita ja sopeutuvainen nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Toivomme, että sinulla on kokemusta pyörähuollosta ja/tai pyörien kasaamisesta sekä yleisesti hyvät mekaanikon taidot ja teknisten ongelmien ratkaisukykyä. Tietotekniikan hyvä hallinta ja sujuva englanninkielentaito plussaa. Työ on ajoittain melko raskasta ja kiireistä, joten kohtuullinen fyysinen kunto on toivottavaa. Raskaan työn vastapainoksi tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön ja mukavan työyhteisön. Palkkaus kaupan alan TES:iä soveltaen

Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse varastopäällikkö Timo Seppälälle osoitteeseen seppala@pelagobicycles.comMuut avoimet

Jos koet, että haluaisit työskennellä Pelagossa, voit myös jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen info@pelagobicycles.com. 


Palvelee tarkoitustaan

Pelago on suomalainen yritys, joka valmistaa polkupyöriä ja varusteita paremman pyöräilykokemuksen mahdollistamiseksi. Suurimmat markkina-alueemme ovat Pohjoismaat ja saksankielinen alue. Porukkamme koostuu 13 täysipäiväisestä työntekijästä ja kausityöntekijöistä. Pääkonttorimme on Helsingin Jätkäsaaressa ja oma kivijalkamyymälämme sijaitsee kivenheiton päässä Kalevankadulla.