AVOIMET TYÖPAIKAT


Pelago on vuonna 2009 perustettu polkupyöräalan yritys, joka valmistaa kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita aktiivisen ja kestävän elämäntyylin tarpeisiin. Tänä vuonna 10 vuotta täyttävän Pelagon tuotteita myydään yli 20 maassa päämarkkina-alueena Pohjois- ja Keski-Eurooppa. Yritys työllistää 20 henkilöä eri toimissa ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

 

Etsimme tällä hetkellä:

Pyörämyyjää Pelagon Helsingin liikkeeseen

Pyörämekaanikkoa Pelagon kokoonpanoon (alla)


Pyörämyyjä Pelagon Helsingin liikkeeseen

 

Pelago on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita kaupunki-, työmatka- ja harrastuskäyttöön. Haemme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä pyörämyyjää Helsingin Kalevankadulla sijaitsevaan lippulaivamyymäläämme. Myymälässä tärkeimpänä tehtävänämme on tarjota ystävällistä, yksilöllistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä nykyisille että tuleville asiakkaillemme.

 

Myyjänä työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti:

- Auttaa asiakkaitamme löytämään se juuri heille täydellinen Pelago-pyörä

- Opastaa pyöräilytarvikkeiden ja varusteiden valinnassa sekä pyörän ylläpidossa

- Suorittaa pieniä asennustöitä ja avustaa asiakkaita teknisissä kysymyksissä

- Pitää huolta myymälän yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Toivomme sinun olevan myyntihenkinen ja omaavan aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai harrastuneisuutta polkupyöriin ja niihin liittyvään tekniikkaan. Moni asiakkaistamme vierailee liikkeessämme ulkomaanmatkoillaan, joten englannin kielen taito ja valmius käyttää sitä arjessa on plussaa.

 

Myyjänä olet reipas, tarkka, oma-aloitteinen ja nopea omaksumaan uusia asioita. Työ on varsinkin vilkkaimpien sesonkien aikaan kiireistä, joten olet sopeutuvainen myös nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Ajoittain kiireisen työn vastapainoksi tarjoamme rennon työympäristön ja tiiviin työyhteisön, jota yhdistää työnteon rinnalla myös yhteinen harrastuneisuus ja intohimo pyöräilyä ja pyöräilykulttuuria kohtaan.

 

Työaika määräytyy kaupan aukiolojen puitteissa. Työtä on siis myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus kaupan alan TES:in mukainen.

 

Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse myymäläpäällikkö Kaisa Pohjapellolle osoitteeseen kaisa@pelagobicycles.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

      _______________________________

 

Pyörämekaanikko Pelagon kokoonpanoon

 

Pelago on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita kaupunki-, työmatka- ja harrastuskäyttöön. Haemme määräaikaista pyörämekaanikkoa kokoonpano- ja huoltotöihin Helsingin Kalevankadulla sijaitseviin huolto- ja kokoonpanotiloihimme.

 

Mekaanikkona työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti:

- Myymälästä toimitettavien uusien pyörien kokoonpano ja varustelu

- Huoltoon saapuvien pyörien vastaanotto ja luovutus

- Huollon asiakaspalvelu

- Yleiset siisteyteen ja järjestykseen liittyvät tehtävät sekä tarvittaessa avustaminen pyörähuollon tehtävissä

 

Työaika määräytyy huollon aukioloaikojen puitteissa. Sesongin vilkkaimpina aikoina työtä on mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta pyörähuollosta ja/tai pyörien kasaamisesta sekä yleisesti hyvät mekaanikon taidot ja teknisten ongelmien ratkaisukykyä. Tietotekniikan hyvä hallinta ja sujuva englannin kielen taito plussaa.

 

Olet reipas, tarkka, oma-aloitteinen, nopea omaksumaan uusia asioita ja sopeutuvainen nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Mekaanikon työ voi olla ajoittain fyysistä ja kiireistä, joten kohtuullinen kunto on toivottavaa. Nopeatempoisen työn vastapainoksi tarjoamme rennon työympäristön ja tiiviin työyhteisön, jota yhdistää työnteon rinnalla myös yhteinen harrastuneisuus ja intohimo pyöräilyä ja pyöräilykulttuuria kohtaan.

 

Palkkaus kaupan alan TES:in mukainen. Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse myymäläpäällikkö Kaisa Pohjapellolle osoitteeseen kaisa@pelagobicycles.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.