AVOIMET TYÖPAIKAT


Pelago on vuonna 2009 perustettu polkupyöräalan yritys, joka valmistaa kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita aktiivisen ja kestävän elämäntyylin tarpeisiin. Tänä vuonna 10 vuotta täyttävän Pelagon tuotteita myydään yli 20 maassa päämarkkina-alueena Pohjois- ja Keski-Eurooppa. Yritys työllistää 20 henkilöä eri toimissa ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä hyvään seuraan ja viemään (suomalaista) pyöräilyä seuraavalle vuosikymmenelle.

Teollisen tuotannon ja ostamisen ammattilainen

Etsimme tiimiimme nyt vakituista tuotantoinsinööriä vastaamaan polkupyörien sekä muiden tuotteiden tuotannosta.

Tehtävässäsi vastaat Pelago-tuotteiden laadukkaasta ja oikea-aikaisesta tuotannosta sekä toimituksesta asiakkaillemme. Osallistut koko tuotantoprosessin ja logistiikan suunnitteluun, koordinointiin ja kehittämiseen. Vuoropuhelussa tuotekehitystiimin kanssa vastaat tuotantoyhteistyöstä ja toimittajien valinnasta sekä koko arvoketjun tehokkuudesta, kustannuksista ja toimivuudesta.

Sinulla on kokemusta ostotoiminnasta ja hintaneuvottelut toimittajien kanssa on sinulle tuttua. Kommunikointi ja tilanteen seuraaminen toimittajien kanssa on sinulle luontevaa. Tiedät, että kehitysprosessi on jatkuvaa ja olet intohimoinen kehittämään toimintaa itseohjautuvasti aina seuraavan askeleen eteenpäin yrityksen tarpeiden mukaan.

Olet tiimipelaaja ja sinulla on vahvat projektinjohtamiskyvyt. Tiedät miten organisoida teollista tuotantoa ja olet valmis koordinoimaan tuotantoprosessia sen kaikissa eri vaiheissa. Matkustaminen tuotantopartnereiden luokse ei ole sinulle ongelma, vaikka tehtävä vaatisi pidempääkin poissaoloa kotoa. Ymmärrät kuinka toimittajien työolojen ja prosessien auditointi on osa kestävää tuotantoketjun suunnittelua.Vaatimukset

- Vähintään kolmen vuoden kokemus tuotannosta ja ostotoiminnasta.
- Toimenkuvaa vastaava tuotantoalan koulutus
- Mahdollisuus aloittaa tehtävässä elo-syyskuussa 2019
- Erinomainen suullinen sekä kirjallinen englanninkielen taito

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluottelosi osoitteeseen careers@pelagobicycles.com

Lisätietoa

Jari Säntti, jari@pelagobicycles.com / tel: +358440131182