AVOIMET TYÖPAIKAT


Pyörämekaanikkoja Pelagon huoltoon ja kokoonpanoon

Pelago on kotimainen yritys, joka valmistaa polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita kaupunki-, työmatka- ja harrastuskäyttöön. Haemme määräaikaisia pyörämekaanikkoja kokoonpano- ja huoltotöihin ensisijaisesti Helsingin Kalevankadulla sijaitseviin huolto- ja kokoonpanotiloihimme.

Mekaanikkona työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti:

- Polkupyörien huolto ja asiakaspalvelu
- Uusien pyörien kokoonpano ja varustelu
- Huoltoon saapuvien pyörien vastaanotto ja luovutus
- Yleiset siisteyteen ja järjestykseen liittyvät tehtävät sekä tarvittaessa avustaminen yrityksen muissa toimintaan liittyvissä tehtävissäTyöaika määräytyy huollon aukioloaikojen puitteissa. Sesongin vilkkaimpina aikoina työtä on mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta pyörähuollosta ja pyörien kasaamisesta sekä yleisesti hyvät mekaanikon taidot ja teknistä ongelmanratkaisukykyä. Tietotekniikan hyvä hallinta ja sujuva englannin kielen taito plussaa.

Olet reipas, tarkka, oma-aloitteinen, nopea omaksumaan uusia asioita ja sopeutuvainen nopeatempoiseen työskentelyrytmiin. Mekaanikon työ voi olla ajoittain fyysistä ja kiireistä, joten kohtuullinen kunto on toivottavaa. Nopeatempoisen työn vastapainoksi tarjoamme rennon työympäristön ja tiiviin työyhteisön, jota yhdistää työnteon rinnalla myös yhteinen harrastus ja intohimo pyöräilyä ja pyöräilykulttuuria kohtaan.

Palkkaus kaupan alan TES:in mukainen.

Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse myymäläpäällikkö Tuukka Tammiselle osoitteeseen tuukka@pelagobicycles.com. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.