PELAGO-LISÄVARUSTEET

Lisävarusteidemme avulla voit viimeistellä pyöräsi ulkonäön sekä laajentaa sen ominaisuuksia ja kuljetuskapasiteettia. Suunniteltu kuten pyörämmekin – tyylikkäiksi ja toimiviksi kaikissa olosuhteissa. Pelago-lisävarusteet on suunniteltu sopimaan myös muiden valmistajien pyörämalleihin.

COMMUTER-TARAKAT

Monipuoliset Commuter-tarakkamallimme on suunniteltu pitämään retkeilyvarusteet ja sivulaukut mukana läpi vaativimpienkin pyöräretkien. Retkivarusteiden lisäksi niiden päällä kulkevat yhtä varmasti myös päivittäiset ostokset ja työvarusteet.

Commuter Front Rack

Commuter Front Rack

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukeva etutarakka retkeilyyn tai arkikäyttöön. Monipuoliset säätö- ja kiinnitysmahdollisuudet mahdollistavat myös sivulaukkujen käytön. Saatavilla kahdessa koossa, mustana ja kiillotettuna. Yhteensopiva useimpien 28" polkupyörien kanssa.

109 EUR OSTA

Pelago Shorts

Commuter Rear Rack

Erityisesti sivulaukkujen kanssa käytettäväksi suunniteltu kapeampi takatarakka. Tarakan sivuille sijoitetut laukkukiinnikkeet madaltavat pyörän painopistettä lastattuna, ja vakauttavat ajotuntumaa. Saatavilla mustana ja kiillotetun teräksen värisenä.

89 EUR OSTA

Pelago Commuter Etutarakka Alumiini

Commuter Etutarakka Alumiini

Uusi, kevyempi alumiininen versio monikäyttöisestä etutarakastamme. Klassinen porteur-tyylinen tavarateline on saatavilla kolmessa eri koossa.

Alk. 69 EUR OSTA

Pelago Lowrider Pannier Support

Lowrider Pannier Support

Lisävaruste Commuter ja Rasket etutarakoille. Tämä aisa muuttaa yleispätevästä alkuperäiskokoonpanon tarakasta pitkille reissulle sopivamman version.

59 EUR OSTA

ETUKORIT

Jämäkkä etukori on kätevin tapa siirtää paino pois harteilta ja pitää mukana kulkevat tavarat katseen ja käsien ulottuvilla. Pelagon etukorit on suunniteltu sopimaan myös muihin kuin omiin pyörämalleihimme

Rasket

Rasket

Ruostumattomasta teräksestä valmistettussa Rasketissa yhdistyy etukorin ja tarakan parhaat puolet. Sopii erinomaisesti päivittäisiin kuljetustarpeisiin, ja toimii monipuolisena tavaratelineenä myös retkeillessä ja käytettäessä sivulaukkuja.

119 EUR OSTA

Stainless Basket

Stainless Basket

Erityisesti Brooklyn-malliimme suunniteltu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaunis etukori, jossa päivittäiset tavarat kulkevat näppärästi mukana.

75 EUR OSTA

UTILITY-TARAKAT

Käytännölliset ja tukevat telineet, joiden avulla kuljetat pyörällä tavaraa jos toista. Sopii tyyliltään perinteisiin kaupunkipyöriin ja väriskaala vastaa Pelagon perusmalleja.

UTILITY FRONT RACK

Utility Front Rack

Tukeva etuteline laatikoiden, isompien kassien, joogamaton, rullalaudan tms tavaran kuljettamiseen.

59 EUR OSTA

Utility Rear Rack

Utility Rear Rack

Leveämpi alusta, johon saa tukevammin tavaraa kiinni. Laatikoiden, laukun repun, minkätahansa esineen kuljettamiseen.

49 EUR OSTA

MUUT VARUSTEET

Toimivat ja tyylikkäät lisävarusteet pyöräsi viimeistelyyn ja ylläpitoon. Komponentit sopivat omien pyörämalliemme lisäksi moniin muihin pyöriin.

Commuter Handlebar

Commuter Handlebar

Commuter-malleissamme käytetty klassinen ja reilusti taaksepäin kaartuva ohjaustankomalli antaa rennon ja tukevan ohjaustuntuman.

30 EUR OSTA

Mudguards 36

Fenders 36

Alumiinilokasuojat ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla aisoilla. Saatavilla kahdessa leveydessä mustana ja kiillotettuna.

55 EUR OSTA

Mudguards 45

Fenders 45

Alumiinilokasuojat ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla aisoilla. Saatavilla kahdessa leveydessä mustana ja kiillotettuna.

55 EUR OSTA

Pelago Multitool 8

Pelago Multitool 8

Kätevä 8-osainen monitoimityökalu kauniilla puisella viimeistelyllä. Sisältää kuusiokoloavaimet sekä risti- ja talttapäiset ruuvimeisselit.

15.5 EUR OSTA

Pelago Multitool 12

Pelago Multitool 12

12-osainen monitoimityökalu kauniilla puisella viimeistelyllä. Sisältää kuusiokoloavaimet, risti- ja talttapäiset ruuvimeisselit, pinna-avaimen, korkkiruuvin sekä pullonavaajan.

22.5 EUR OSTA

Stems

Stems

Kevyt, alumiininen ohjainkannatin kierteettömälle 1 1/8" (28.6mm) haarukalle useassa eri pituudessa.

25 EUR OSTA

Chain Guard

Chain Guard

Kevyt ja tyylikäs alumiininen ketjusuoja varmistaa leveämpienkin lahkeiden pysymisen siistinä. Yhteensopiva Brooklyn- ja Bristol-pyörämalliemme kanssa.

35 EUR OSTA

Bell Handlebar

Bell Handlebar

Kaunis ja kirkasääninen soittokello ohjaustankoon. Saatavilla mustana ja kiillotettuna.

6 EUR OSTA

Bell Ahead

Bell Ahead

Kirkasääninen ja tyylikäs haarukan ohjainputkeen kiinnitettävä soittokello. Saatavilla mustana ja kiillotettuna.

9.5 EUR OSTA

Bar Tape

Bar Tape

Vaahtomuovinen tankoteippi, jota käytämme käyräsarvisissa malleissamme. Sisältää kaksi teippirullaa ja tangonpäätulpat.

14 EUR OSTA

stavanger fork

Stavanger Fork

Stavangerin etuhaarukka lokasuoja- ja tarakkakiinnikkeillä. Saatavilla kahdessa eri värissä 53mm tai 63mm poikkeamalla (rake).

170 EUR OSTA